TALENT-TEAM rekrutterer til både fulltid- og deltidsstillinger. Er du student på jakt etter en relevant jobb ved siden av studiene? Eller er du ferdig utdannet og skal ut i arbeidslivet på fulltid? TALENT-TEAM har spennende stillinger innen de fleste bransjer.

For å bli en del av vår kandidatbase kan du enten sende din søknad på en konkret stilling, eller registrere din CV i vårt system. Vi går nøye gjennom alle søknader og vil kalle inn aktuelle kandidater til et personlig intervju med tanke på umiddelbare eller fremtidige jobbmuligheter. Under intervjuet kartlegger vi dine kvalifikasjoner, samt forventninger og ønsker til en eventuell ny jobb. Et mangeårig og tett samarbeid med våre kunder sikrer deg at du presenteres for de jobbene som matcher deg og dine ønsker.

TALENT-TEAM søker aktivt i kandidatbasen i forbindelse med alle rekrutteringer. Det er derfor viktig for deg som aktiv søker å holde profilen din oppdatert til enhver tid. Mange av våre stillinger blir ikke lyst ut - du vil derfor ha stor fordel av å være registrert i våre systemer.

LANG ERFARING OG INTERNASJONAL TILSTEDEVÆRELSE