TALENT-TEAM tar din karriere på alvor!

 

Din første jobb er med på å bestemme hvilken retning din karriere vil ta. Vi hjelper deg med å ta det rette valget for å komme dit du ønsker. Ved å gi deg en fot innenfor næringslivet, med relevante arbeidsoppgaver og utfordringer, vil vi løfte deg i karrieren din. 

 

Vi er lidenskapelig opptatt av å gi studenter og nyutdannede de riktige mulighetene.

 

REKRUTTERING

REKRUTTERING

TALENT-TEAM rekrutterer til både fulltid- og deltidsstillinger. For å bli en del av vår kandidatbase kan du enten sende din søknad på en konkret stilling, eller registrere din CV i vårt system. Les mer her.

MIDLERTIDIGE STILLINGER

MIDLERTIDIGE STILLINGER

Ønsker du å jobbe som vikar? Å ha en relevant midlertidig stilling – kan gi deg kritisk erfaring for å lande din neste jobb. 

Vi bidrar til å åpne dører til spennende muligheter i arbeidslivet både for deg som er student og kandidater med inntil 5 års arbeidserfaring. Hvorfor kan en midlertidig stilling være det rette for deg?

ENKELT Å SØKE OG REGISTRERE

DET SKAL VÆRE ENKELT Å SØKE OG REGISTRERE DIN CV

For å søke på en stilling kan du enkelt legge ved din CV som et dokument eller søke med din LinkedIn- eller Jobreg-profil. I tillegg til CV ønsker vi at du legger ved et søknadsbrev. Ha fokus på hvorfor du velger å søke på stillingen samt hvilke kvalifikasjoner, egenskaper og erfaring du har som gjør at oppdragsgiveren bør velge akkurat deg.

TALENT-TEAM har en omfattende kandidatbase som vi bruker aktivt i forbindelse med alle oppdragene vi jobber med. For at vi skal kunne finne nettopp deg, er det viktig at profilen er godt utfylt med arbeidserfaring, utdannelse og dine ferdigheter. 

Registrer deg enkelt her.

DINE FORDELER VED Å JOBBE FOR OSS

Samspillet mellom arbeidsmiljø, arbeidsoppgaver og egen motivasjon, får oss til å yte vårt beste. I TALENT TEAM fokuserer vi på å finne personer og virksomheter som passer godt sammen og vi vil hjelpe og veilede deg i din jobbsøkerprosess.

Tett personlig oppfølging underveis
Tett personlig oppfølging underveis
Mulighet for fleksibilitet og variasjon
Mulighet for fleksibilitet og variasjon
Likebehandling av lønns- og arbeidsvilkår
Likebehandling av lønns- og arbeidsvilkår
Obligatorisk tjenestepensjon
Obligatorisk tjenestepensjon
Tilegne deg variert erfaring
Tilegne deg variert erfaring